KKTC Cumhurbaşkanı Tatar YTB’nin ‘Gönül Köprüsü’ Projesi ile Vatandaşlarla Buluştu

Pazartesi, Mayıs 10, 2021

 

Köydeki haneleri ziyaret eden Tatar, vatandaşlara hazırlanan hediye çantalarını vererek bayramlarını kutladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, "Pandemi dönemine rağmen büyük bir mücadele içerisinde sağlığımızı koruyarak Ramazan Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyoruz. Bayram arifesinde sizlerle birlikte olmak, sohbet edebilmek ve birtakım meseleleri görüşebilmek benim için bir mutluluktur. Bu ortamı sağlayanlara teşekkür etmek istiyorum." dedi.

 GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ

YTB iş birliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında 20 günde 2 bin 50 hane ziyaret edilerek yaklaşık 6 bin 680 kişiye ulaşıldı. 20 hedef köyde gerçekleştirilen projede ziyaretler, muhtarlar yardımıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun gerçekleşti. Ailelere ikramların takdim edildiği proje kapsamında çocuklara da Hacivat ve Karagöz ile tasvir, boyama kitabı ve boya kalem seti hediye edildi.
Anadolu’dan Kıbrıs’a kurulan "Gönül Köprüsü", ramazanın ruhuna uygun ve hatırlanmanın değerini önceleyen sosyal saha çalışması olarak öne çıktı.


İlgili Haberler

uluslararasi-ogrenciler
Uluslararası Öğrenciler

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından düzenlenen "Uluslararası Öğrenciler Kısa Film Festivali"

Pazartesi, 22 Nisan 2024

uluslararasi-ogrenciler
Uluslararası Öğrenciler

Türkiye Cumhuriyeti ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti arasında; yatırımların teşviki ve kolaylaştırılması, yükseköğretim, arş

Cuma, 19 Nisan 2024

yurtdisi-vatandaslar
Yurtdışı Vatandaşlar

Avrupa'da Türkler Başarı Hikayesi Yazdı

Salı, 16 Nisan 2024