YTB Başkanı Eren, Brüksel’de PKK Yandaşları Tarafından Saldırıya Uğrayan Hasan ve Efe’yi Ziyaret Etti

Salı, Nisan 16, 2024

Brüksel Büyükelçiliğimizde düzenlenen bayramlaşma programı için Belçika’da bulunan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Avrupa Parlamentosu önünde PKK terör örgütü yandaşları tarafından saldırıya uğrayan Hasan ve Efe’yi ziyaret etti.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu önünde toplanan terör örgütü PKK yandaşları geçtiğimiz haftalarda taşkınlık çıkararak kolluk kuvvetlerine ve yoldan geçen vatandaşlara saldırmıştı. PKK'yı simgeleyen bez parçaları ve bölücübaşı posterleriyle tur atan terör yandaşları Türk asıllı vatandaşlara da sözlü ve fiziki saldırıda bulundu. Okul gezisi kapsamında olayın gerçekleştiği gün Avrupa Parlamentosu’nu ziyaret eden Hasan ve Efe’ye de, gösteri yapan PKK’lılar Türk olduklarını öğrenince saldırıda bulundu. Brüksel Büyükelçiliği'nde düzenlenen bayramlaşma programı için Belçika’da bulunan YTB Başkanı Abdullah Eren de Hasan ve Efe’yi evinde ziyaret etti.
 
Hasan ve Efe’nin Türk oldukları için PKK yandaşları tarafından saldırıya uğradığını belirten Eren, “Hasan ve Efe geçtiğimiz günlerde okul gezisi ile Avrupa Parlamentosu’na gitmişti. Parlamento önünde gösteri yapan PKK’lılar Türk olduklarını öğrenince bu kardeşlerimize saldırmıştı. Cesaretleri için Hasan ve Efe’yi kutluyorum” dedi.


İlgili Haberler

duyurular
Duyurular,Yurtdışı Vatandaşlar

Yurt Dışında Yaşayan Gençlerimiz YTB’nin Desteğiyle TUSAŞ, HAVELSAN ve ROKETSAN’da Staj Yapıyor

Pazartesi, 29 Nisan 2024

duyurular
Duyurular

Alan Uzmanı Alımı Sınav Sonuçları

Cuma, 26 Nisan 2024

telve
Telve

Merhabayla hoşça kal arasına sıkışmış bir zamanda yürüyorum Berlin sokaklarında. Varlığımın mayalandığı şehirden izlere, enge

Cuma, 26 Nisan 2024